Spiritueel (kinder)coach

Voor

Alle leeftijden 

Paranormaal begaafd of paranormaliteit

Mijn ervaring met kinderen die paranormaal zijn of intuïtieve vermogens hebben is dat het voor hen normaal is. Belangrijk is dat je je daar als ouder of opvoeder bewust van bent. Het ene kind, vaak (hoog)gevoelige kind, vindt het wel lastig om ermee om te gaan omdat ze niet precies weten wat ze ermee moeten. Als een kind het wil gaan we in een veilige setting samen contact maken zodat ze leren hoe ze dat kunnen doen. Een paranormaal heeft er vaak geen last van om de spirit(s) te zien en ermee te communiceren. Het hoort bij hun leven, maar het is wel fijn als ze zelf kunnen bepalen wat ze ermee doen en op welk moment. Dat is wat ik hun kan leren. Het geeft rust bij het kind en binnen het gezin. Het kind leeft daardoor “makkelijker” of “meer” in het aardse leven. 

Huiszuivering

Wat houdt huiszuivering in?

Soms lijkt het alsof er iemand of iets in uw huis aanwezig is terwijl u (of uw kind) het niet kunt zien maar wel voelt (intuïtie). Vanaf mijn eigen huis stem ik af op uw huis en kijk ik wat ik tegenkom ten aanzien van de vraag of probleem die u mij gesteld heeft. De antwoorden die ik krijg zijn belangrijk voor u, uw kind of een van uw gezinsleden. Zo krijgt u inzicht waarom deze situatie of dit probleem zich voordoet.  U hebt zelf de keus of u hiermee wat gaat doen. Weet dat als u daar niets mee doet, het probleem waarschijnlijk in dezelfde of andere vorm terug gaat komen. Ga van uw eigen mogelijkheden, kunnen en kracht uit! 

Wanneer zet ik huiszuivering in bij kinderen?

Na een 1e overleg aan telefoon of in de praktijk met ouder en kind geef ik de mogelijkheid om eerst af te stemmen op hun huis (op afstand) om te kijken wat ik tegenkom aan spirit's en boodschappen. Na de huiszuivering zal uw kind of u merken dat de energie veranderd is. Enkele opmerkingen van kinderen en ouders die dit ervaren hebben:

  • Mijn dochter huilde van geluk toen ze zelf ging voelen dat die man niet meer in haar kamer was en de kamer zoveel lichter voelde.
  • Ik heb mijn zoon niet meer over die man gehoord. Mijn zoon is nu vrij rustig en niet meer verdrietig.
  • Het heeft mijn dochter veel rust gegeven.
  • Ik als ouder heb ook bijzonder veel aan onze gesprekken gehad, na afstemming van Patricia op ons huis, en dat voelde erg fijn.
  • We maken gauw nog weer een afspraak, want daar heeft mijn dochter echt profijt van.

Healing

Tijdens een behandeling wordt jouw energetische lichaam opgeschoond. Dit gebeurt met energie. Ik fungeer als doorgever om de goede energie daar zijn werk te laten doen waar het nodig is. Met als eindresultaat dat je in zijn geheel genomen meer ontspannen, (innerlijke) rust ervaart, de pijn verminderd of weggenomen wordt en je daardoor meer in balans bent.  

Healing bij kinderen

Binnen mijn kindercoachsessies komt het af en toe voor dat ik een healing met mijn handen geef. Dit ontstaat en weet ik dus niet van tevoren. Natuurlijk zal ik dit eerst overleggen, voordat ik een energetische behandeling geef.  

Healing bij volwassenen

Volwassenen kan ik helpen bij klachten als onrust of spanning in het lichaam, wat de oorzaak daar ook van is. Ook bij lichamelijke pijnklachten kan er middels healing een vermindering van pijn plaatsvinden. 

Reading

Readen is een manier van bewust "intuïtief" waarnemen van informatie die zich bevindt in je energiesysteem. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom. Ik ga samen met u afstemmen op ‘het probleem’ wat u op dit moment bezighoudt. Dit kan een fysiek klacht zijn of een gevoel dat steeds terugkomt of iets waar u zich zorgen om maakt en waar u graag een antwoord op wil.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u contact met mij opnemen.